FAQ

Hvornår er min hund eller kat i fare for at få ledproblemer?

Hvornår er min hund eller kat i fare for at få ledproblemer?

De fleste hunde, der oplever ledproblemer, er over 5 - 7 år. Men visse racer er særligt udsatte. Især meget store hunde og hunde, der er avlet til et specielt udseende, som f.eks. gravhunde.

Katte er oftest over 7 år, når de oplever ledproblemer, men de er ikke så gode til at vise det som hunde. De halter sjældent men kan på mange andre måder ændre adfærd.

Hvad skal jeg holde øje med?

Hvad skal jeg holde øje med?

Hold især øje med adfærdsændringer som mindre lyst til at løbe og lege samt besvær med at hoppe op i møbler eller gå på trapper. Halten og stivhed kan også være tegn på ledproblemer – især hos hunde. Hos katte vil du også opleve mindre lyst til aktivitet, og måske bliver de lidt dårligere til at pleje sig selv.

Hvad er slidgigt (artrose)?

Hvad er slidgigt (artrose)?

Slidgigt (artrose) er en kronisk sygdom, der udvikler sig langsomt over tid. Den opstår, når det brusklag, der normalt beskytter knogler i leddene, slides og bliver tyndere. Samtidig forsvinder en del af ledvæsken, og tilsammen betyder det mindre bevægelighed og mindre ”støddæmpende” effekt i leddene. Resultatet er, at dyret oplever smerte og stivhed, der senere kan føre til betændelse og yderligere smerte. Sygdommen opstår oftest i hofter, knæ, ryg og skuldre. Behandles slidgigt i tide, kan dyrets bevægelighed og livskvalitet bevares i mange år, men ignoreres symptomerne, kan slidgigt være meget handicappende.

Hvad betyder alderen?

Hvad betyder alderen?

Med alderen eskalerer nedbrydningen af leddet, mens genopbygningshastigheden aftager. Canosan® kan hjælpe med at bringe disse ubalancer tilbage i ligevægt, og forøge livsglæden i hundens tredje alder.

Hvad er Canosan®?

Hvad er Canosan®?

Canosan® er et gennemprøvet fodertilskud af høj kvalitet, som anvendes i mange lande til at styrke og vedligeholde hundes og kattes bevægeapparat. Canosan® er produceret af Boehringer Ingelheim og består af ingredienser i meget høj kvalitet. Canosan® er blevet markedsført med succes i flere lande i over 35 år.

Hvad indeholder Canosan®?

Hvad indeholder Canosan®?

Canosan® indeholder Gonex som er standardiseret GLME (ekstrakt fra grønlæbet musling). Det GLME som findes i Canosan® er udelukkende baseret på kontrolleret op dræt af muslinger, som bliver høstet, når koncentrationen af næringsstoffer er på sit højeste. De aktive bestanddele i Canosan® er naturlige glukosaminoglykaner, umættede fedtsyrer og komplekse kulhydrater.

Hvordan virker Canosan®?

Hvordan virker Canosan®?

Canosan® tilfører næringsstoffer som er vigtige bestanddele i leddenes funktion. Disse byggesten understøtter stabilitet, støddæmpning og smidighed i hele ledstrukturen.

Hvor længe skal jeg give min hund eller kat Canosan®?

Hvor længe skal jeg give min hund eller kat Canosan®?

Canosan® er et rent naturprodukt, som de fleste dyr spiser med stort velbehag. Det kan gives som godbidder eller blandes i foderet. Canosan® kan indtages gennem hele dyrets liv for at styrke sundheden i leddene.

Fik du svar på alle dine spørgsmål?
Ellers er du velkommen til at skrive

Hvor kan jeg købe Canosan?

Vores produkter kan købes hos dyrlæger, dyrehandlere, velassorterede apoteker samt udvalgte webshops. Du bør kontakte dem og spørge om de har produktet hjemme eller mulighed for at bestille det til dig.

Canosan
- naturens eget
”smøremiddel”