Hvad er Canosan®?

En hovedingrediens i Canosan® er GLME, som er ekstrakt af en særlig grønlæbet musling. Desuden indeholder Canosan® vigtige flerumættede fedtsyrer, som omega 3, samt naturlige glukosaminoglukaner. Alt sammen hjælper hundens egne systemer med at bevare leddenes styrke og bevægelighed.

Koldpressede
muslinger fra New
Zealand

Kun Canosan® indeholder Gonex med aktivt ekstrakt af den grønlæbede musling (ofte forkortet som GLME), perna canaliculus. Muslingen opdrættes på særlige havfarme langs den New Zealandske kyst, og ”høstes”, når der er det højeste koncentrat af aktive stoffer i muslingen.

Gonex® forarbejdes i en kontrolleret og beskyttet proces, der bla. omfatter koldpresning. På den måde udnyttes de aktive bestanddele optimalt.

Canosan® findes små (primært til kat) og store tabletter samt pellets.

Canosan® gives selvstændigt eller sammen med den almindelige kost. OBS: Canosan må ikke gives Ikke til hunde eller katte med skaldyrsallergi.

Dosering
Canosan pellets:

Vægt Måleskeer pr. dag 1 bøtte rækker i ca.:
10-20 kg ½ skefuld 180 dage (6 måneder)
20-30 kg 3/4 skefuld 120 dage (4 måneder)
30-40 kg 1 skefuld 90 dage (3 måneder)
40-50 kg 1 1/4 skefuld 75 dage (2,5 måneder)
>50 kg 1 1/2 skefuld 60 dage (2 måneder)

Dosering Canosan
2g tabletter:

Vægt Tabletter pr. dag 1 bøtte rækker i ca.:
< 10 kg ½ tablet 120 dage
10-20 kg 1 tablet 60 dage
20-30 kg 1½ tablet 40 dage
> 30 kg 2 tabletter 30 dage

Dosering Canosan
600 mg tabletter:

Vægt Tabletter pr. dag 1 bøtte rækker i ca.:
< 5 kg 1 tablet 60 dage
5-10 kg 2 tabletter 30 dage
> 10 kg 3 tabletter 20 dage

Hvornår er det godt
at give Canosan?

Canosan er sammensat med henblik på at sikre optimal tilførsel af de vigtige næringsstoffer til leddene. Canosan er et ledtilskud indeholdende GLME – Ekstrakt fra den grønlæbede musling med naturlige glykosaminoglukaner. GLME omdannes til stoffer, der naturligt forekommer i dyrets krop. De er en del af den brusk, der holder sammen på leddene. Når der fodres med Canosan støttes leddenes normale funktion. Jævnlig brug kan med andre ord hjælpe med at støtte hundens naturlige systemer og bevare leddenes funktionalitet.

Canosan er til hvalpe/killinger, unghunde, voksne og senior dyr, som støtte til hunde/katte med ledbesvær. Canosan kan gives sammen med alle øvrige præparater, som din dyr læge måtte anbefale, f.eks. til kontrol af smerter og inflammation.

Hvor kan jeg købe Canosan?

Vores produkter kan købes hos dyrlæger, dyrehandlere, velassorterede apoteker samt udvalgte webshops. Du bør kontakte dem og spørge om de har produktet hjemme eller mulighed for at bestille det til dig.

Canosan
- naturens eget
”smøremiddel”

Canosan er et velkendt kosttilskud,
der støtter funktionaliteten i hundens
og kattens led ved at tilføre naturlige
næringsstoffer.